sobota 28. prosince 2013

Velké dobrodružství výmněných studentů aneb RUTA Independencia

V mé roční výmněně jsou dva "velké" výlety s ostatníma výmněnýma studentama a s Rotariánama. Jsou to : RUTA Independencia a RUTA Maya. Samozřejmě máme i více vvýletů, ale ty jsou spíše jako víkendové přespávačky.
Ve dnech 23.října - 31.října 2013 proběhl první "velký" výlet. Tento výlet se jmenuje RUTA Indepemdencia. Ale zároveň jsme spojili RUTU i velý meeting v městě jménem Chihuahua. Na tomto meetingu se sešli výmnění studenti z celého Mexika. Přeletávali jsme tam letadlem, takže mám plno nových zážitků. Představte si plné letadlo výmněných studentů jak zpívají, pouštějí hudbu a baví se. Prostě paráda. Potkala jsem i dokonce své kamarády z Česka a Slovenka.
První den jsme přespali v Pueble.  Druhý den jsme jeli do Teotihuacánu a pak do Mexico City, kde jsme přespali. Další den jsme přeletěli do Chihuahua, kde jsme strávili celý víkend. Navštívili jsme tu i SIERRA BARRANCA DEL COBRE. Poté jsme se vrátili zase do Mexico City. Poté jsme navštívili San Miguel. Poté Guanajuato a poslední den jsme jeli do města Leon a pak návrat do Puebly. Tam jsme přespali a hurá domů.
Tento výlet se mi moc líbil. Poznali jsme spousty nových věcí a měst. Celou dobu jsme se moc dobře bavili. Už se těším na další výlet.
Jediné co bych tomuto výletu vytkla je, že jsme strávili hodně času v autobuse. Ale ty zážitky za to stály.
Cílem této cesty bylo poznat sever a střed Mexika. Navštívili jsme spoustu měst. A taky jsme měli možnost si vyměnit odznáčky a vizitky s ostatními studenty. Moje sako se začíná pomalu plnit :).
Když pojedete do Mexika na výměnu, musíte jet na RUTU Independencii a RUTU Mayu !!





























Kdyby jste se chtěli na něco zeptat, můžete mě kontaktovat zde:
Email: sabina.sig.SS@gmail.com